top of page

Услуги

За да получите добра представа за услугите, които предлагаме, ги разделихме в две основни групи: Административно обслужване и Управление на строителни проекти.
Техническо чертане

Нашият екип има голям опит в предоставянето на услуги по техническо чертане. За целта използваме различен софтуер в зависимост от конкретната задача - AutoCAD, REVIT Architecture & MEP, E-PLAN, Plant 3D, Autodesk Inventor, 3D MAX, SketchUp, V-RAY и т.н. с нарастващ фокус върху чертането в REVIT и BIM моделирането.

 

Предоставяме широк спектър от услуги по техническо чертане на голям брой клиенти, като разработваме проекти основно за проектантски и инженерни компании.

ПОВЕЧЕ...

Управление на строителни проекти

 

Профинитум управлява всички аспекти на Вашия строителен проект. Нашият технически ръководител има грижата да осигури цялостния процес по координация, планиране и управление според изискванията Ви за срок, определен бюджет и качество. Професионалистите ни имат необходимия опит и умения да координират всички свързани с процеса страни:  предприемачи, инвеститори, архитекти, проектанти, техници и консултанти.

Осъзнаваме факта, че строителният проект претърпява постоянни изменения и затова сме изградили екип от опитни строителни мениджъри, които притежават солиден опит и умения да управляват различни екипи и проекти.

 

ПОВЕЧЕ...

Концептуален дизайн

 

Нашите дизайнери ще изготвят Вашия проект така, че да отговаря на последващите нужди на техническите и електроинженерите, както и на всички останали специалисти, които ще вземат участие в изработването на цялостния проект.

Независимо от целта на строежа - фабрика, цех, хале, преработвателно предприятие, хладилно помещение - можете да бъдете сигурни, че работите с изключително опитен партньор. Нашият екип от дизайнери ще работи в тясна комуникация с Вас, за да създаде концептуален дизайн, който най-точно отговаря на изискванията Ви.

ПОВЕЧЕ...

Административно обслужване

 

Чуждестранните компании все повече разчитат на административното обслужване на Профинитум. Финансовите преимущества заедно с професионалния подход на нашите служители, убеждават много наши международни клиенти в предимствата на аутсорсинга на административните услуги (цялостно или частично).

 

Има редица административни задачи, които могат да бъдат поети от нашите служители. Те могат да се заемат с основното административно обслужване, Вашето счетоводство или фактуриране. По Ваше желание, можем да изготвим и презентация на компанията Ви. Изготвянето на отчети и преводът на документи също се включват към портфолиото ни от услуги. Ще обърнем внимание на административните Ви изисквания и ще предложим индивидуални решения на всичките Ви нужди!  

ПОВЕЧЕ...

3D - визуализации / Анимирани изображения

Нашите чертожници ще създадат Вашите интериорни и екстериорни 3D-изображения точно по начина, по който си ги представяте. От груби скици до изключително детайлни визуализации – в Профинитум можете да откриете всичко!

Ще отидем дори още по-далеч като изработим за Вас впечатляващи анимирани изображения. Вашият архитектурен проект може да бъде представен чрез анимирана графика с безупречно качество и то на конкурентна цена.
Можете да намерите подробна информация за услугата тук: ПОВЕЧЕ

 

Не се колебайте да посетите офиса ни, за да научите повече подробности за работата и портфолиото ни, което ще откриете ТУК.

bottom of page