top of page

Услуги по техническо чертане

Нашите експерти ще предадат чертежите Ви на конкурентна цена и според зададения срок!
Нашият опитен екип ще изработи подробни технически чертежи за проекта Ви в AutoCAD, Revit или друг подходящ софтуер!

Нашите експерти ще изработят техническите Ви чертежи на конкурентна цена и според зададения срок. Те притежават необходимите знания и умения, за да създадат чертежа Ви с внимание към детайлите, така че резултатът да отговаря на Вашите нужди и изисквания.

Екипът ни притежава завиден опит в предоставянето на услуги по техническо чертане, използвайки различен чертожен софтуер като: AutoCAD, REVIT Architecture & MEP, E-PLAN, Plant 3D, Autodesk Inventor, 3D MAX, SketchUp, V-RAY и т.н. с постоянно нарастващ и засилен фокус върху чертането в REVIT и BIM моделирането.

Предоставяме услуги по техническо чертане на широк кръг клиенти и разработваме проекти основно за големи проектантски и инженерни компании.

С нововъведенията в Revit, архитектурната индустрия определено се подобри. Revit-BIM платформата правят координацията и интеграцията на цялата информация по дизайна, много по-лесни чрез използването на единен софтуер, който да дава достъп до всички, свързани с проекта, процеси. Услугите по чертане в Revit са революционни по своя характер и дават възможност за виртуалното изграждане на проекта много преди реалното откриване на строителната площадка. Профинитум е експерт в предоставянето на такива услуги.

Нашият екип ще изработи подробни технически чертежи според нуждите на проекта Ви както в AutoCAD, така и в Revit, в зависимост от Вашите предпочитания.
Но все пак, запознайте се с предимствата на Revit по-долу.

Предимства на Revit:

 

•    Revit ускорява капацитета на проектиране 10 пъти: Revit има възможност да поеме 10 пъти повече работа в сравнение с използването на AutoCAD.


•    Отвъд простата геометрия: Обратно на CAD софтуерът, който създава по-опростени 2D и 3D модели, Revit Architecture създава интелигентни сградни модели за всеки проект.

•    Широк обхват на базата данни: Всеки проект е подкрепен от мощна база данни, която съдържа всяка част от информацията, свързана с модела.


•    Бърза актуализация: Когато се правят промени в един модел в Revit Architecture, цялата документация се актуализира автоматично.


•    Подобрена комуникация с проектния екип: Revit унифицира всички процеси в строителните операции в единен софтуер, който помага на бързината на работа и осигуряването на по-добро качество. 


•    Ускорено одобрение на проекта: Поддържаните от Revit 3D изображения, подкрепени с подробноста информация, представят проекта в неговата цялост и спомагат за ускоряване на получаването на одобрение от съответните органи.

В портфолиото можете да разгледате част от нашите чертежи и визуализации:

REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
REVIT
Restaurant
Villa
Villa
Residential building
Office building
bottom of page