top of page

Концептуален строителен дизайн

Нашият екип от дизайнери ще разработи Вашия дизайн спрямо всичките Ви изисквания!
Независимо какъв проект искате да реализирате, можете да бъдете сигурни, че работите с опитен и надежден партньор!

Концептуалният дизайн се определя като ранна фаза на процеса по проектиране, в която се очертават основните функции и форма на планираната сграда.

Той представя основна идея за визията на клиента относно проекта. Затова концептуалният дизайн включва ясното разбиране и визуализация на Вашите изисквания. За да се справи успешно с това, нашият екип ще подготви примерни чертежи и модели, с които да се илюстрира максимално добре планирането на пространството.

Концептуалният дизайн представя графично детайлите, основната визия и усещане на дизайна без всички подробни инженерни данни на цялостния проект. Това е началната точка от управлението на един проект, която има функция на подготвящ елемент преди по-сериозното му разработване.

Защо е важен?

 

Основна цел

 

В практиката ни досега сме създавали концептуални дизайни като първа стъпка във всяко първоначално проучване. С други думи, концептуалният дизайн обобщава фундаменталната природа на дизайна. Основната задача на дизайнера е да разпредели геометрията правилно при изработването на различните схеми, за да може, след като всички одобрят дизайна, да се премине на следващата фаза и по-детайлното разработване. 

Независимо от типа проект, който искате да реализирате, можете да бъдете сигурни, че ще работите с много опитен и надежден партньор. Нашият екип от дизайнери ще работи в тясно сътрудничество с Вас, за да изготви проекта спрямо Вашите нужди.

В портфолиото по-долу можете да се запознате с част от концептуалните ни дизайни:

Production & Logistic Center
Production & Logistic Center
Production & Logistic Center
Restaurant
Restaurant
Production
Office building
Office building
Residential building
Villa
Villa
Office building
bottom of page