top of page
За Профинитум

 

ПРОФИНИТУМ е развиваща се международна компания, която предлага многобройни услуги както на национални, така и на международни компании. Предприятието действа в пет области: Техническо чертане, Управление на строителни проекти, 3D-визуализации, Изготвяне на концептуален дизайн и Административно обслужване. Във всяка сфера на дейност в Профинитум са заети опитни професионалисти, които разбират проектите на нашите клиенти. Също така, Профинитум има изградени партньорста с няколко чуждестранни компании, с които обменя знания и опит.

Услуги

 

Открийте нашите основни услуги

 

Кликнете долу и научете повече за услугите на Профинитум: 

 

- Техническо чертане

- Управление на строителни проекти

- 3D-визуализации 

- Изготвяне на концептуален дизайн

- Административно обслужване

Фирмен блог

 

Кликнете на бутона вдясно и следете публикациите ни, в които ще намерите полезна информация за предоставяните от нас услуги, както и редица текстове на тема строителство, недвижими имоти и аутсорсинг на административно обслужване.

ЕКИП
 

ПРОФИНИТУМ представлява малък екип от отдадени професионалисти с международен опит в строителния бизнес и предоставянето на основно административно обслужване. Нашият екип се състои от различни професионалисти, всеки един от които е експерт в своята област.  

 

Опитните ни администратори са заети с кореспонденцията, покриването на основните административни задачи, фактурирането и много още. Ако желаете, нашите администратори могат да изготвят различни отчети за Вас на различни езици.

 

Нашите строителни инженери ще управляват Вашите проекти от началото до самия край. Те са експерти в създаването на Вашите CAD чертежи.

 
bottom of page